Onderhoud

Meevallende factor

Uw zwembad onderhouden hoeft geen tijdrovende bezigheid te zijn. Het is niet alleen vrij eenvoudig maar u ontvangt bovendien van ons alle informatie die u hiervoor nodig heeft. Als u het niet meer zou weten kan u steeds rekenen op onze ondersteuning, zelfs telefonisch! Voor de schoonmaak kan u al dan niet gebruik maken van een automatische (bodem-)stofzuiger. Controleer regelmatig de waterkwaliteit met behulp van een testset en laat de filterinstallatie dagelijks draaien, ook wanneer u het bad niet gebruikt. Of kies voor een automatisch doseersysteem voor de waterbehandeling en een terugspoelautomaat voor de filterreiniging. Bij regelmatig onderhoud is het in een wip gebeurd. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een onderhoudscontract.

Beperkt onderhoudscontract: een mogelijkheid

Wij komen uw zwembad zomer- en winterklaar maken.

 ZOMER

Wij komen in de lente op bezoek en geven het zwembad een ‘lenteschoonmaakbeurt’. Dit betekent dat wij het winternet verwijderen, het zwembad schoonmaken, de filter controleren en instellen op het zwemseizoen, de technische installatie nakijken, het water testen en de eventueel benodigde producten toevoegen. U kan dan weer genieten van een zwemseizoen zonder zorgen! U beslist zelf wat wij juist voor u uitvoeren. Natuurlijk kan u dit ook (al dan niet gedeeltelijk) zelf.

WINTER

Wenst u niet te zwemmen in de frissere maanden? Dan staan wij weer klaar om uw zwembad voor te bereiden voor zijn winterslaap. Het water wordt nog een keer getest, de filtertijden worden aangepast aan het winterseizoen en het eventuele winternet wordt erover gespannen. Het zwembad blijft proper en er kunnen geen dieren in terecht komen. Zo slapen we weer allemaal rustig!

Andere mogelijkheden

Wenst u een tijdelijk of aangepast onderhoud van uw zwembad? Ook hiervoor kan u bij ons terecht. Geef ons een seintje, wij bespreken met u de mogelijkheden.