Laat je inspireren

Bekijk onze gerealiseerde werken

Iedere mens is anders, ieder huis heeft een karakter, van strak, modern, design tot warm, huiselijk, romantisch. Ontspanning en relaxatie past in éénieders tuin of woning.

TVS Fiber levert niet alleen maatwerk voor de particulier. Ook enkele wellness-centra deden beroep op onze expertise. We realiseerden enkele bijzondere wellness-concepten volgens de strenge Vlarem II wetgeving bij een aantal Limburgse wellness-centra, o.a. Essenzi te Genk en Cenzo te Zonhoven.

Theo, Marc en heel het personeel van TVS: Proficiat! Dit is nu net dé reden waarom Essenzi (www.essenzi.be), de 5 sterren wellness uit Genk, gekozen heeft voor jullie. Ook bij ons schitterend werk geleverd !!

Luc, Essenzi

Theo was de lichtbaken naar TVS Fiber. Het water bruist er niet alleen ook het team. Wij zijn meer dan tevreden en maken alleen maar reclame voor TVS Fiber.

Huysmans, Bree

We zochten, en vonden…….. Theo Vanbaelen! Middels mond op mond reclame kwamen wij in contact met TVS Fiber. Met name de deskundige begeleiding van begin tot eind en het persoonlijk contact met Theo en zijn team hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Wij zijn ervan overtuigd dat mede door zijn (hun) inzet en deskundigheid het aantal uiterst tevreden klanten bij TVS Fiber alleen maar zal groeien!

Graus, Brunssum (NL)